Політика конфіденційності

Загальні положення
Погоджуючись з Політикою конфіденційності, Користувач веб-сайту підтверджує свою згоду на збір, обробку, збереження та видалення його персональних даних відповідно до цієї Політики та чинного законодавства України.

Адміністратор Платформи є володільцем персональних даних, які надаються Користувачами на Платформі «Asolution hub» (далі – «Платформа») за посиланням https://asolutionhub.com/, та зобов’язується дотримуватись законодавства щодо захисту ваших персональних даних.

Ми дбаємо про зручність використання нашої Платформи, а тому часто змінюємо існуючі функції та додаємо нові. Тому, якщо цього вимагатиме зміна функціоналу, ми можемо оновлювати цю Політику. У такому разі, ми публікуватимемо їх на веб-сайті. Ми також рекомендуємо вам час від часу перевіряти Політику конфіденційності.

Якщо вам необхідно звернутись до нас за наданням додаткової інформації, або з інших причин, ви можете написати нам емейл: office@asolutionhub.com, або ж надіслати листа: вулиця Академіка Колесси, 2, Львів, Львівська область, 79013.

Які персональні дані ми збираємо?
Використовуючи Платформу, ви можете надати нам персональні дані шляхом заповнення форми для реєстрації заявки для пошуку або публікації рішення.

Ми можемо збирати наступну інформацію:

  • Ім’я;
  • Адреса електронної пошти;
  • Телефон;
  • Назва організації;
  • Номер організації;
  • Назва проекту;
  • Опис проекту;
  • Деталі щодо відвідування веб-сайту Платформи;
  • Інформацію, яку ви нам надаєте під час листування.

Права Користувача
Ви завжди можете звернутись до нас щодо надання інформації про те, чи обробляться ваші персональні та як саме це відбувається. Ми можемо надати вам інформацію про те, яка саме інформація про вас обробляється, як вона була зібрана, кому була передана та іншу запитувану інформацію, якщо ми матимемо має технічну та (або) законну можливість на відповісти на таку вашу обґрунтовану вимогу.

Ви маєте право на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.
Ви також маєте право на застосовування засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

Як ми використовуємо персональні дані?
Ми використовуємо надані вами персональні дані для:

  • виконання наших зобов’язань за договорами з Авторами проектів та Авторами запитів на пошук рішень у межах Програми;
  • комунікації, для уточнень щодо Проектів та Рішень, які були надіслані, або для надання вам інформації про інші Проекти та Рішення, оновлення чи змін на Платформі;
  • пошуку Проектів та Рішень згідно заповненої форми для реєстрації заявки для пошуку або публікації рішення;
  • адміністрування Платформи;
  • дотримання застосовного законодавства.

У будь-який момент ви можете направити нам вимогу про повне видалення ваших персональних даних.

Кому ми передаємо ваші персональні дані?
Ми можемо передавати ваші персональні дані нашим розробникам та іншим особам, які надають нам послуги у розробці та підтриманні функціонування Платформи. Такі розробники не мають повноважень використовувати інформацію, яку ми їм надаємо, для будь-якої іншої мети.

Крім того, можуть існувати деякі інші, виключні обставини, коли ми можемо передавати ваші персональні дані. Наприклад, в рамках дотримання законних юридичних вимог, для здійснення правосуддя, захисту життєвих інтересів, або у разі корпоративного продажу, злиття, реорганізації, розділу тощо.
Незважаючи на те, що гарантувати повну безпеку будь-якого методу передачі даних проти незаконного перехоплення або іншого нецільового використання сторонніми особами є неможливим, Адміністратор Платформи використовує комерційно обґрунтовані зусилля для забезпечення захисту персональних даних Користувачів для забезпечення їхньої цілісності та відповідного режиму доступу до них.

Посилання на інші вебсайти
Наша Платформа може містити посилання на інші вебсайти, які надаються для довідки та зручності. Оскільки такі вебсайти мають свої політики конфіденційності, ми не можемо нести відповідальності за практику їх використання. Тому, ми рекомендуємо переглянути такі політики, перш ніж користуватися відповідними вебсайтами або надавати будь-які персональні дані про себе.

Застосовне законодавство
Ця Політика регулюється та тлумачиться відповідно до законодавства України, зокрема, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних».